fredag 21 december 2007

Nu är den här...

Den första julgästen (den ena svågern) har anlänt, nästa (min mamma) kommer imorgon. Vad händer då? Lilla L. kräks ner hela sin säng, inklusive Luriga Räven.

Oh. My. God.

Nu har vi sanerat och sanerat. Fyllt tvättmaskinen med lakan, täcke och Luriga Räven. Badat Lilla L. (japp, hon var liksom marinerad), läst ny saga - och ber till Kräkdguden om nåd. Jag är så kräkmagad. Jag är en sådan vekling.

7 kommentarer:

maria sa...

Stackars stackars stackars. Fy vad ruskigt. Hjälp! Och så en liten request för framtiden; kan man få se luriga räven?

Världen enligt J. sa...

Urk, ja, jag tycker hemskt synd om oss.

Jag letade efter en länk till Luriga räven - den är nämligen från Ikea. Men den tycks inte finnas på hemsidan. Återkommer i ärendet!

Världen enligt J. sa...

Maria - kolla på den 15 oktober! Där kan Luriga räven beskådas.

Annica sa...

Ojojoj... jag VET precis vad du pratar om!!!
Felix vår lille busunge var under en vecka t o m i går mystiskt"magsjuk" kräktes en gång varannan dag... bara på kvällen... Ehhh WHAT inte blev vi kloka, men igår så skulle han då gå på dagis och vi skulle BÅDA få jobba en hel dag... trodde vi....nä det var bara att vända i dörren för dagisfröken råkade glutta under hans t-shirt och där minsann fick vi se en hop med vattkoppor.. så det vara bara att önska fröknarna God Jul och Gott slut och åka hem igen. Jag visst verkligen inte om jag skulle skratta eller gråta. Storasyster blev frisk för en vecka sedan så visst har vi väntat att han skulle få koppor, men ack så taskig tajming det blev. Så nu har jag en prickig korv hemma.

Hoppas att det Lilla Ls magbekymmer passerar och att inte ni drabbas... jösses så trist det är att vara sjuk juletid. Förra året låg HELA vår familj i vinterkräksjukan, så det var bottenrekord för oss.

Jag önskar er tillfrisknande och en GOD JUL!

/Annica m Felix.

maria sa...

Heja räven! Och heja er. Jag spanar nu runt efter bästa och mest prisvärda tvätt- och torkpelare. Känns som att det bara är en tidsfråga.

Lotta sa...

Aha! Gästerna kan nu bli väldigt kortvariga. Eller har du ett helt gäng kräksjuka släktingar på halsen...

Hoppas det inte blir mer av det nu. En pigg L ska det vara.

Ponder sa...

Nej men nej, vad synd jag tycker om er. Hoppas lilla L. piggat på sig och att alla ni andra klarar er. Är själv otroligt kräkmagad (och sju resor värre är det nu), så jag lider verkligen med dig.