Min kamera är så kass att det inte är värt att ta bilder på mat. Men med lite fantasi kan ni kanske tänka er hur det ser ut? Hur som helst, detta är en variant av något gammalt Jamie Oliver-recept.
- 5 deciliter skogssvamp (denna gång blev det kantareller och ostronskivling)
- Knipplök
- En rejäl klick smör (inget fusk!)
- Torkad röd chili (helst de riktigt små pepparfrukterna, 3-4 stycken)
- Flingsalt
- Pasta (helst papardelle)
- Svartpeppar
- Ett berg med nyriven parmesan eller pecorino
Bryn chilin och löken i smör. Tillsätt svamp och lök. Bryn lite till. Koka pastan och blanda ihop rubbet. Smaka av med salt och peppar, servera med parmesanen/pecorinon. (Maken gillar att dränka rubbet i tryffelolja, det blir ganska gott - om man gillar tryffelolja...)
2 kommentarer:
Mobilkameran Sickan, mobilkameran! ;)
Låter gott hur som, väntar bara på att någon ska orka ge sig ut och plocka mig lite svamp...
Jag säger bara: ICA Maxi. Lagom avancerad svampplockning :))
Skicka en kommentar