fredag 17 oktober 2008

Bob


Efter att ha övervunnit fånighetskänslan över att rulla ut en yogamatta i sovrummet, och stå i de mest bisarra positioner, har jag spenderat kvällen med att leta efter Byggare Bob-leksaker på nätet. Det är snart jul och jag gör det som krävs för att en viss liten fröken ska bli glad. På något sätt ska jag få ihop Menta, Kranis, Skopis, Wilma, Bob och - inte minst - det blå kattskrället.

5 kommentarer:

Frida sa...

Byggare Bob verkar populär!Lekmer.se har en hel del tycker jag, och även leksakeronline.se om du inte har hittat nåt bra. Men jag har också sett på br-leksaker bara för ett litet tag sedan(kolla på hemsidan)! Hoppas lilla fröken L blir nöjd. :)

Ponder sa...

Säg till om du hittar dom billigt någonstans, för jag vet en till som gärna vill ha Bob och hans gäng...

Alex sa...

kollat de lokala leksaksaffärena? vi har köpt allihopa här i stan i omgångar!

Alex sa...

Haha! Då kanske vi budar emot varandra då ;) Vi har Bob och Maja (katten) + två suspekta politiskt korrekta figurer som aldrig synts något mer. En man och en kvinna av afrikanskt ursprung, som kör Trucke och Conta - även dom suspekta fordon som inte synts till numera. Här står Grålle och Kranis högst på önskelistan som du läst. Och Loke ska bara ha Bobo-kläder - som tur är har S köpt hem en hel del från eBay då Felicia var inne i samma period.

och som svar angående leksaksaffärerna - det är dom gamla modellerna som är något att ha. Större och mer gedigna. Dom nya är mindre och "plastigare".

Världen enligt J. sa...

Jag blir snart galen! De lokala affärerna verkar inte ha Byggare Bob inne just nu (förutom kläder och filmer). Jag har hittat ett antal siter (b la Leksakslandet, Lekmer och BR) men blir inte klok på vilka som tillhör samma serier. Det är ganska stora priskillnader också, från 99 kr stycket (det verkar gälla en och samma serie: Take along - ser små och plastiga ut), 129-189 stycket (verkar vara mellanstora och med finare detaljer) och 299 och uppåt (är kanske en tredje serie?). På tradera finns det ännu fler varianter...

Jag återkommer (när håret har grånat ytterligare).