lördag 14 februari 2009

Days in our life

Här händer inte mycket. Vi jobbar. Lilla L. är på dagis. Elva akvariefiskar har flyttat in i hushållet, fem Black mollys, fem zebrafiskar och en mal. Lilla L. har varit hos min frisör och klippt sig. Väl där berättade hon att vi skulle åka till Ica och köpa fler bilar. Närmare bestämt Mac. I övrigt jobbar hon på att skrämma livet ur fiskarna.

3 kommentarer:

Ponder sa...

Ha ha, varför ska man nöja sig med något mindre när man kan få Mac?! :D

Black Molly var min favoritfisk när jag var liten, mest för att jag tyckte att namnet lät fint.

Anonym sa...

Jag hade en sån där trekatig fisk som hette Pontus när jag var mindre. Jag hade iof massor med andra fiskar men ingen av dem fick någonsin ett namn. Sedan skaffade jag mig en sköldpadda och han fick heta Sune. Han blev en del av familjen och var med oss i många många år.

Fiskarna klarar nog Lilla L´s terrorattacker! Och om jag inte minns del så är Black Mollys fantastiska avelsfiskar. De ynglar av sig i parti och minut. Ifall någon ändå skulle råka få en hjärtinfarkt eller så.

Världen enligt J. sa...

Ja, Mollys är tåliga - därav valet. Nu ska vi bara ha enkla fiskar som är "fredliga" och trivs i flock. Inga ciklider, inga barber...inga fiskar som käkar upp alla andra fiskar.

Jag gillar skölpaddor skarpt! De är fina och kan bli riktigt trevliga som husdjur.