Absolut! Serverar man desutom hemkokt gelé till det hela, då måste man även få till just det köket passande redskap och maskiner.
Ja. Att du ens tvekade?
Ja, det hör man ju, helt klart. Tror du det fungerar här också, eller måste jag hitta en egen transformationsrätt?
Slottssteken blev mör och fin, gräddsåsen sagolik...och ja, jag borde vara ett steg närmare köket. Eller åtminstone några nya flådiga kastruller. I princip erkänner maken mina anspråk - jag förstår därför inte varför köket dröjer.
Skicka en kommentar
4 kommentarer:
Absolut! Serverar man desutom hemkokt gelé till det hela, då måste man även få till just det köket passande redskap och maskiner.
Ja. Att du ens tvekade?
Ja, det hör man ju, helt klart. Tror du det fungerar här också, eller måste jag hitta en egen transformationsrätt?
Slottssteken blev mör och fin, gräddsåsen sagolik...och ja, jag borde vara ett steg närmare köket. Eller åtminstone några nya flådiga kastruller.
I princip erkänner maken mina anspråk - jag förstår därför inte varför köket dröjer.
Skicka en kommentar