torsdag 29 oktober 2009

Ja!

I den allmänna höstdepressionen så har det plötsligt ramlat in någonting oväntat positivt. Bästa M. kommer till Stockholm i januari och vi kommer att träffas i flera dagar. Det tycks även bli så att vi ses ensamma, det vill säga ut makar och ungar.

Nu jävlar! Jag tror att vi behöver göra ett ordentligt schema. Hur många timmar vi ska hänga på Svenskt tenn, ska vi äta lunch på Operakällarens bakficka eller på Tranan, var ska vi inta drinkar, kanske går det att klämma in någon auktionsvisning... Bästa M. har antagligen också viktiga punkter som måste in i planeringen, exempelvis det obligatoriska besöket på George Jensen.

För den oinvigde läsaren så kan upplysa om att vi inte alls är fixerade vid konsumtion. Däremot så är Bästa M. världens bästa person att prata med om lampor, bestick, arkitektur och design i största allmänhet. Kvalitetssamtal. Sedan är det klart att vi pratar om annat också...men vi gör det helst samtidigt som vi flåsar över lampor från Foscarini eller George Jensen-bestick.

1 kommentar:

Ponder sa...

Vad kul! Precis något sånt där är vad man behöver för att ta sig igenom hösten.