måndag 31 maj 2010

Hej konsumtion!

Och när jag, lätt drömmande, tänkte på semestern som börjar om tre-fyra veckor (jag orkar inte ens räkna mer exakt) så kände jag ett starkt behov av att klicka hem en I-phone. Vad tusan, jag måste ju kunna blogga i stugan och någon måste ju bidra till landets bnp. Klick, klick.

Om en vecka landar den förhoppningsvis på ett postkontor nära mig.

4 kommentarer:

Ponder sa...

Skönt att det inte bara är jag som konsumerar i det här landet. ;)

S sa...

Grattis! Jag är hack i häl på dig, men det ryktas om en ny och fräsch iphone som släpps i sommar. Så jag måste vänta. Jag har väntat i flera år på att rätt telefon ska komma. Men det är alltid någon bättre på gång...

Men jag ser fram emot uppdateringarna från stugan!

Josefine sa...

Men åh. Jag vill också ha en. Det har liksom vuxit på mig. Jag ser iphones överallt. Jag lever i stort sett med en iphone eftersom en är fastklistrad i min sambos ansikte. Dessutom blir jag sugen på att sticka till Tinna (Svenskt tenns langare här i Göteborg) varenda gång jag går in här och ser din header. Det riktigt kliar i mig av lust att konsumera nu! (jävla föräldrapenning!)

Världen enligt J. sa...

Ponder: hehe. Jag jobbar hårt på saken just nu.

S: ja, de nya kommer ju i sommar. Men jag stod inte ut att vänta en minut till. Tålamod?

Miss muffin: numera är jag lyckligt förskonad från en lokal langare. Jag vet inte hur det gick till på den tiden jag bodde i storstaden. Kanske var jag med förnuftig och ekonomisk då.