fredag 25 mars 2011

Fel från början till slut

Jag vet inte vad det har varit för fel på den här dagen, men många fel har det varit. Den började med att jag steg upp vid halv fem för att utfodra Lille O. Han somnade om, det gjorde inte jag. Någon timme senare vaknade gnällfian, a.k.a. L., och Maken promenerade iväg till jobbet.

Sedan har dagen bara varit en lång plåga av migrän, gnällig snart femåring och konstant hungrig nyföding. Det har inte hjälpt hur mycket vi har försökt att pyssla (hej färgglada piprensare! hej ny rolig täckfärg!), besökt kulturevenemang (någon slags utomhussångstund för barn), ätit hamburgare på Max och kollat på CartonNet. Lille O. har hetsätit och följaktligen haft magknip, L. har bara varit allmänt uttråkad och rastlös och jag har som sagt haft blixtrande migrän.

Som om inte det räckte så sa jag att det var okej för Maken att ta en välförtjänt after work med kollegorna. Och eftersom han i princip aldrig säger nej till mina önskemål beträffande utegång eller resor så hade jag inte mage att ringa och avstyra det.

Inga kommentarer: