måndag 4 juli 2011

Knausgård

Jahapp, så har jag börjat läsa Knausgård. Det blir bättre va? För hittills är det mest detaljerat och småtråkigt. Jag har ju förhoppningar om att Knausgård ska bli den nya Norénupplevelsen.

4 kommentarer:

Fransyskan H sa...

Precis sâ tyckte jag, i januari, och slog igen boken. När jag var hemma sist hade 2:an precis kommit ut. Jag köpte, jag öppnade, och var sâld. Mao: 1:an har jag än inte läst, 2:an slukades. 2:an är nutid, eller i vart fall nästan. Kanske passar bättre?

Världen enligt J. sa...

Ah, det låter bättre! Vi får se om jag kommer in i ettan, annars slår jag kanske till på tvåan direkt.

E. sa...

Nej! Jag tycker precis tvärtom! Ettan var snäppet bättre än tvåan. Jag förstår dock den där känslan av frustration då det gäller att komma in i böcker. Därför införde jag för länge sedan en egen regel med att jag helt sonika lägger en "seg" bok åt sidan som inte griper tag i mig i ett hyfsat tidigt skede. Vi snackar kanske 1/4 eller 1/5 in i boken. "Det finns så många böcker och så lite tid" är min devis. Hoppas att du kommer in i ettan eller så gör du som du funderat på och hoppar över till tvåan. Trevlig läsning!

Världen enligt J. sa...

Jag dumpar också böcker om de inte lever upp till förväntningarna - men nu verkar det inte bli nödvändigt med Knausen. Det tar sig, verkligen!