fredag 23 januari 2015

Insert: friskvårdstimme

Då jag mest satt och stirrade tomt framför mig, bläddrade bland några pdf:er, petade ner spridda ord och slösurfade på Google Scholar, så åkte jag hem. Gick ner i källaren, försökte få bort tallbarr och hopklumpad fästvalla från skidorna, drog på ett nytt lager valla och tog bilen till Olles spår. Det var jag och ett gäng med pensionärer (pensionärer kan dock vara riktigt vassa på längdåkning) som gled runt i spåren. Allt som hördes var snöknaster och stavar som gick genom skaren. Ibland nickade vi mot varandra. Sedan började det skymma och jag tog bilen hem igen.

Jag kan nog bli riktigt förtjust i längdåkning.

Skog, snö och tystnad.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å fy fan vad härligt det låter. Även om det har fallit liiite snö här i Stockholmstrakten så har jag inte ork i min kropp sedan lilla A kom in i mitt liv. Att jag lyckas ta mig till gymet två dagar i veckan är nästan overkligt.

Jenny (apple of...)

Världen enligt J. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Världen enligt J. sa...

Det ÄR härligt! Och orken kommer tillbaka - jag lovar :)

Hur gammal är lilla A nu?

Världen enligt J. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Världen enligt J: Han är sex månader och är just nu inne i en period då han sover dåligt, äter dåligt och gnäller och gråter mest hela tiden men samtidigt på sitt allra mest charmiga humör där i mellan :)

Jenny (apple of...)