lördag 3 januari 2009

Bland hundratals andra barn

Jag fick en genial idé igår, att vi skulle åka till Leos lekland med Lilla L. Det visade sig vara exakt så genialt som förutsatts. Lilla fröken har fått klätta, cykla, hoppa i bollhav, köra trampbil och åka kana exakt så mycket som hon ville. Och orkade... Efter dryga två timmar var hon så trött att hon på fullaste allvar övervägde en tupplur i bollhavet.

2 kommentarer:

Ponder sa...

Om man bara hade någon annan som tog ens barn dit hade nog leklanden (lekländerna?) varit paradiset på jorden.

Jag kom på en sak jag undrade över; hur gjorde ni med Lilla L i fjällen? Åkte ni halva dagar var? Och vad sysselsatte den som inte åkte henne med?

Världen enligt J. sa...

Jo, det vore ju det allra bästa. Nu fick vi snällt krypa och klättra. Cykel och trampbilsåkningen fixades dock på egen hand :)

Ja, vi delade på dagarna - vilket gick utmärkt. Den som inte glassade i backen fick titta på Bilar (surprise!), åka bob, fika och hoppa i hoppborgen på Holliday Club. Det sistnämnda var räddningen för husfriden. Det fanns ett stort lekrum där hon kunde springa av sig med andra ungar - och det var öppet för alla (inte bara gäster på själva hotellet). Jag tror att Åre var ett väldigt bra alternativ för vårt upplägg - det fanns ganska mycket att göra förutom att åka skidor. Och märkligt nog blev det ganska billigt, för att vara en semester.