onsdag 8 april 2009

Blixten!

Vi har en väldigt bestämd, för att inte säga bossy, dotter. Hon har åsikter om det mesta, inte minst när det kommer till vilka kläder som hon kan tänka sig att använda. Detta har den senaste tiden inneburit att hon nästan enbart har använt två olika t-shirts med matchande tights. Föga förvånande är det blixtentröjorna (med Blixten McQueen i en blaffig bild tryckt på magen). En röd blå och en röd t-shirt. Om de ligger i smutskorgen blir det skrik, vrål och tårar.

Idag kom räddningen, genom ett påskpaket från mormor. Två nya tröjor! En svart med Ramone och en med ökenmotiv med Sally och Blixten. Lilla L. bokstavligen tjöt av lycka. Med en tröja till kan vi täcka in en vecka på dagis.

4 kommentarer:

Viktoria sa...

Det är nästan så att jag blir sugen att införskaffa sig en sån där t-shirt. Det verkar ju onekligen följa med en hel del lycka med de där blixtentrycken.

Tänk vad bekvämt sedan. Det enda som måste beslutas på morgonen är om an ska ha en grön, röd eller blå blixtentröja. Superfiffigt! :)

Världen enligt J. sa...

Mycket fiffigt! Man måste bara kunna uthärda att de är apfula.

Min kära mor tipsade om att den stora klädkedjan, a.k.a. H&M, även har en fin orange tröja med Blixten och Sally. Den ska nog inköpas. Det blir som en modern variant av "veckodagstrosor" som fanns på 70-talet - en tröja för varje dagisdag. Till helgen får man tvätta.

S sa...

Ramone! Är det en sån där urtvättad retro t-shirt som man önskar att ens barn hade om man hade några? Sån där sjukt cool.

Världen enligt J. sa...

Nja, det är med bilen Ramone (som förvisso är lite cool). Jag måste nog skaka fram lite bildbevis här.