tisdag 7 april 2009

Win-win?

Jag jobbar på att bli en trevlig granne och bra morsa (som Lilla L. åtminstone inte behöver skämmas över). Följaktligen har jag köpt hem ett gäng med kinder-ägg, för att dela ut till besökande påskkäringar (det vill säga grannbarnen). Det är en win-win situation. Om det kommer påskkäringar så är jag förberedd och framstår som en god människa. Om det inte kommer några så får jag äta upp alla kinder-ägg själv.

5 kommentarer:

Josefine sa...

jag blev så sur i höstas när gårdens barn var ute med sitt förbannade "bus eller godis". hade helt glömt bort det där jag kom spankulerandes helt öppet med en godispåse jag skulle hem och frossa i. de såg den. jag sa att de fick komma upp och knacka på. sprang upp. letade upp de äckligaste godisarna (som m ville ha) och gav dem dem. kan inte slösa på godheter hur som helst.

Viktoria sa...

Jag gillar det inte! Påsktiggerit. Fast jag förstår att barnen tycker det är superroligt. Kanske man måste lägga sina egna preferenser åt sidan då man blir mamma. Kanske är det så. Tills dess så kommer jag stenvägra.

Världen enligt J. sa...

Visst är det ett jäkla otyg! Men nu sitter vi här med våra grannar och har inte hjärta att göra någonting annat än att köpa hem godiset.

Viktoria sa...

Förstår dig! Som sagt, då man som vi inte har kids så blir det lättare. Eller så har jag ett elakt litet hjärta ;)

Världen enligt J. sa...

Vi är rätt elaka också...på Hallowen upplyste vi alla ungar som kom på fel dag, vilket de flesta gjorde, att de därigenom missade godiset. Haha! Vi kände oss mycket nöjda med att platta till små oskyldiga åttaåringar.