söndag 13 september 2009

Husporr

Då och då gör jag sådant som jag inte alls borde göra. Som att gå på husvisningar. Det är som knark. Eller porr. Eller någonting annat. Förledande. Förföriskt. (Jag är ju en flyttaholic, remember?)

Idag har vi kollat på ett hus ute vid stugan. Ett alldeles nyproducerat och perfekt hus. Ett hus med enhetliga material, fina avslut och genomtänkta lösningar. Ett hus med ett alldeles fantastiskt badrum (ett jättelikt handfat i corian, ovalt djupt badkar, fin-fin duschhörna, golvbelysning och en nätt bastu). Och en dubbel öppen spis (kamin åt ena hållet och en öppen eldstad åt det andra). Från huset är det bara att promenera över en liten glänta med lingonris, sedan är man på femte tee (det är inte mitt favorithål, men hur kräsen får man vara?). Kanske var rummen lite små, kanske var det dåligt med förvaring, men det mesta var hur fint och välplanerat som helst.

Men...vi ska inte flytta, vi ska inte flytta, vi ska inte flytta.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Heh. Själv undrar jag varför jag sitter i mitt nybyggda drömhus och läser DN Bostad på helgerna... Jag har också kvar min hemnetbevakning och kollar in annonser då och då. WAJ????

Lotta sa...

Och priset? ;)