fredag 23 april 2010

Saker jag stör mig på

Den lokala icabutiken har möblerat om. Ganska exakt allt. Resultatet är att jag nu har spenderat en timme på att försöka lista ut var de har gjort av pumpafrön, getost, ärtskott, garam masala (vilket misslyckades helt - jag får väl blanda till själv), kokosflingor och valnötter. Det finns ingen logik alls. Eller så är det jag som köper konstiga saker.

2 kommentarer:

S sa...

Nej men du! Det är är inte acceptabelt. Men när vi flyttade hit till Årsta hade jag ungefär samma problem. Men då var det ju en helt ny affär, så det kanske inte var så konstigt.

Problemet då var att man flyttade mjölkdelen från vecka till vecka. Då även charken och frukten. Inga små flyttar alltså. Sen gömde dom respektive avdelning på ett märkligt ställe bakom ett hörn.

Alla kommenterar denna butik, men nu har den i alla fall avdelningarna på rätt plats. Men som ny hittar man inte avdelningarna. En labyrint kan man kalla den!

Världen enligt J. sa...

Nej, det är inte acceptabelt! Jag minns fortfarande frågorna som kunderna ställde på den tiden när jag jobbade i butik - som just gällde de mystiskt placerade varorna. En produkt som ingen någonsin hittade på egen hand var frystejp (en produkt som gissningsvis har gått i graven sedan dess).