lördag 21 april 2012

Välkommen till kaoset (del 2)

Det spacklas. Slipas. Sätts upp väv. Snart ska det målas. Eller spacklas lite till. Slipas. Sedan målas. Efter det ska en massa lister och foder sättas på plats.

Och så börjar allt (nästan) om från början igen, i nästa rum.

Jaja, det blir nog bra någon gång.

Hur som helst så vill jag få det fint hemma igen. För det var ganska länge sedan jag kände att det var just fint. De senaste åren har huset mest präglats av halvt avslutade projekt och av att vi har plockat undan saker. Senast var det ett antal tavlor som var nödvändiga att plocka ner, då Lille O. höll på att få dem i huvudet. Nu vill jag verkligen fixa till nedervåningen så att den blir klar. Varenda list ska på plats. Möblerna ska kompletteras och få nya platser. Tavlorna ska hängas om. Det ska bli fint.

4 kommentarer:

Kattis sa...

Vi måste också ta tag i allt det där, saneringen efter småbarnsåren...

S sa...

Hejja!!

Världen enligt J. sa...

Kattis: jadu, man kan ju lugnt säga att barn gör avtryck i hemmet. Mycket konkret.

S: Tack!

Josefine sa...

Vi har tusen såna projekt som bara hänger i luften. "Vi MÅSTE måla taket i hallen!" och "Ja det MÅSTE vi verkligen. Det kan vi ta... nån helg". Sen har vi lister som ska målas, en dörr som ska bytas och ca en triljard saker till. Blir i alla fall lite peppad av att höra om någon som tar tag i saker. Det behöver vi verkligen också göra. Jag blir stressad av att vi aldrig blir klara med det sista.