söndag 8 maj 2016

Om konsten att rekonstruera en förfest för 20 år sedan

I det allmänna slösurfandet hamnade jag på en blogg, som av någon anledning kändes bekant. Eller rättare sagt; inte bloggen, utan personen som skriver den. Jag började läsa. Och läste lite till. Till slut insåg jag vem personen är; min bästa kompis på mitten av nittiotalet hade en pojkvän, som i sin tur hade en sällsynt dryg bästa kompis, som spelade i ett på den tiden hypat band. I det bandet ingick bloggskribenten. Vi har med andra ord sprungit på varandra på någon förfest hemma hos bästa kompisen och pojkvännen, i deras andrahandslägenhet vid Hornstull. Sannolikt har vi också varit på någon medioker konsert på Tre backar och hängt i samma gäng någon ölmarinerad kväll på Hannas krog (well, inte för att jag drack så mycket öl) för ungefär 20 år sedan. Jag har svårt att tänka mig att han skulle kunna rekonstruera vem jag är, men vad vet jag om det egentligen?

Ps. Han har en fin blogg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan ju inte låta bli att undra när jag läser om vi har varit på samma plats vid samma tillfälle mer än en gång, då för tjugo år sedan?

Jenny (apple of...)

Världen enligt J. sa...

Av någon anledning känns det sannolikt - kanske dags att reda ut det? Vill inte riktigt skriva ut här hur lättgooglad jag är...men jag kommer nog på något sätt :)