måndag 8 oktober 2007

Västerbottensgårdar och ännu mera vansinne

Härom dagen lanserade jag min senaste strålande idé för maken. Jag har hittat en tomt i idyllen Strömbäck, byn som består av ett antal fantastiska västerbottensgårdar (se inlägg nedan), och en 1600-tals västerbottensgård för nedplockning. Det utlovas breda golvtiljor, originalfönster och en fantastisk ytterdörr. Ingen ful påbyggd farstu, som det ofta är, utan en rak fasad. 1+1 = en fantastisk gård på en sagolik plats (d.v.s. 2). Tomten kostar 300 000, huset 75 000.

Den lilla lilla detaljen är att huset måste plockas ned och monteras upp igen. Just det...det var kanske en detalj till. Huset är obeboeligt. Åhh, så var det ju även så att vi har en halvbyggd stuga. Och ett hus. Och en ettåring. Och inte helt obegränsat med pengar. Men visst är det en strålande idé?

2 kommentarer:

Kattis sa...

Slå till! Hur lätt är det annars att hitta och få både det hus och det läge som man helst av allt vill ha? (Vårat hus är byggt på en gammal stomme, vilket innebär fördelen bibehållen charm men med bekväma moderniteter...)

Ett stenkast från Fyndet sa...

Visst är det en strålande idé!!! Strålande idéer är helt klart värda att fundera över en stund. Man ska se möjligheterna :)

/alacs