söndag 12 april 2009

Vad hitta på?

Med tanke på den generellt låga bloggaktiviteten så kan man ju börja fundera på vad ni ägnar er åt. Är det bara jag som tycker att påsken är evighetslång och en rätt poänglös högtid? Massor av tid till ingen nytta. Målar ni påskägg? Spelar monopol? Sorterar fotografier? Min fantasi har tagit slut.

Nu tar jag med mig Lilla L. och åker till det närbelägna äventyrsbadet. Maken får sätta upp gipsskivor i hallen. Det är det som vi kallar för arbetsdelning...

6 kommentarer:

S sa...

Tjaa...i storstan renoveras det och städas i flera dagar. Sen har vi även hittat balkongen och där ska vi spendera lite tid sista dagarna.

Ja, sen äter vi glass också.

Ponder sa...

Vi har firat födelsedag idag och igår var vi som bekant hos mamma och påskade oss.
Nu är jag färdigkalasad känner jag, dvs stor risk för överdriven bloggning medelst familjegnäll ikväll!

Nina sa...

Här har det jobbats i två dagar, ätits påsklunch hos mamma och sen har vi firat en vän och hennes dotter som fyllt år. I morgon fyller min guddotter så då ska vi dit...:)

Viktoria sa...

Vi har varit i jaktstugan och ätit, umgåtts och njutit av tystnaden. Ingen dator, ingen tv, inget varmvatten och inte en massa människor överallt. Trevligt har det vart :)

Anonym sa...

Åh tack! Jag just och undrde vad det är för fel på mig som tycker att sånna här högtider är helt onödiga! Jag har inte målat ett enda ägg i ren protest!

Världen enligt J. sa...

Ahh, skönt att höra att ni alla har haft vettiga saker för er! För ett ögonblick började jag undra om påskharen hade rövat bort er!